Welkom bij Kats Rijwielen

Welkom bij de fietsspecialist van Dinteloord en omstreken. Wij zijn een tweewieler winkel met een ruim assortiment aan e-bikes, fietsen en accessoires. Wij onderscheiden ons door u de best mogelijke service aan te bieden en persoonlijk klantcontact met u op te bouwen en te onderhouden. Service staat voor ons op nummer 1.

Met bijna 30 jaar ervaring hebben wij een uitstekende kennis op het gebied van fietsen opgebouwd. Van alle beschikbare merken hebben wij ons assortiment toegespitst op de topmerken in de fietsbranche. Of u een fiets zoekt op het gebied van e-bikes, de kinderfiets of de “gewone” fiets, u krijgt als klant altijd de kwaliteit die u verwacht.

Onze Merken

Wij voeren top-fietsmerken zoals Gazelle, Rih, Cortina en Alpina. Ook voor reparaties, accessoires en tweedehands fietsen kunt u altijd bij ons terecht. Onze service afdeling staat graag voor u klaar in onze professionele werkplaats.

Gratis service beurt

Bij elke nieuwe fiets die u bij ons koopt krijgt u een gratis service beurt. Onze werkplaats is speciaal ingericht voor de e-bike. Uw e-bike wordt ingelezen met de allerlaatste versie van de software. U kunt dus helemaal up-to-date op pad. Zo blijft uw fiets tip-top in orde!

Proefritten

Wilt u graag een fiets huren of testen in de prachtige regio rondom Dinteloord, Steenbergen enz, dan maken wij dit graag mogelijk voor u ! Want of een fiets echt bij u past is vaak pas na een proefrit echt te zeggen. Natuurlijk is dit geheel vrijblijvend. Fietsverhuur kunt u telefonisch reserveren.

 

 


Ontdek de nieuwste e-bikes van Rih, Gazelle en Cortina !!