RIH Z-Omega Dames Low 49 cm Zwart mat

0 out of 5

2.599,00

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om de fiets te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten door te nemen en de eventuele accu keuze, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer de fiets voor u gereed staat.

 

1 op voorraad

Vergelijk

Beschrijving

Framehoogte 49 cm
Jaar 2021
Kleur Zwart mat
Merk RIH
Remmen Magura Hydraulisch
Versnellingen Shimano Deore 10 versnellingen
Wielmaat 28
Uitvoering Shimano Deore 10 speed en Magura hydraulisch remsysteem.

De Z-Omega  is een hoogwaardige elektrische fiets die geheel in eigen huis ontwikkeld is.

De Z-Omega heeft een bijzonder prettig rijgedrag door de comfortabele, vloeiende ondersteuning. De lichte, geluidsarme motor in het voorwiel beschikt over voldoende power voor de momenten waarop dit nodig is. Door de vrijloop in de motor is er geen wrijving wanneer u de ondersteuning uitschakelt, daarom is deze E-bike ook prima als gewone fiets te gebruiken. De Shimano Deore 10-speed derailleur garandeert licht en sportief rijgedrag.

Op het luxe display kunt u alle relevante gegevens zien, zoals batterijlading, mate van ondersteuning, tijd en omgevingstemperatuur. Aangezien het display gemakkelijk afneembaar is en de fiets niet werkt zonder dit specifieke display, is het tevens een prima extra beveiliging tegen diefstal. U kunt alle functies van het display handig en veilig bedienen via het bedieningspaneel dat direct naast het handvat zit waarbij beide handen aan het stuur kunnen blijven. Hiermee kunt u ook schakelen tussen diverse rijprogramma’s waaronder cruise control en de power functie oproepen. verder heeft de fiets een wandelfunctie zodat deze op eigen kracht met u “meeloopt” met ca. 3-4 km/u, ook bergop.

Op de Z-Omega zit maar liefst 3 jaar garantie op alle onderdelen, dus ook op de onderdelen van het elektrisch systeem zoals bijvoorbeeld de batterij.

 

Extra informatie

Gewicht 27 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “RIH Z-Omega Dames Low 49 cm Zwart mat”

X