RIH X-Omega Low entry 49 Dames

0 out of 5

2.999,00

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om de fiets te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten door te nemen en de eventuele accu keuze, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer de fiets voor u gereed staat.

1 op voorraad

Vergelijk

Beschrijving

Framehoogte 49 cm
Jaar 2020
Kleur Olijfgrien mat
Merk RIH
Remmen Magura Hydraulisch
Versnellingen Nuvinci traploos
Wielmaat 28
Uitvoering Nuvinci traploos schakelen en Magura hydraulisch remsysteem.

De X-Omega is ons nieuwste model elektrische fiets. Deze E-bike is geheel in eigen huis ontwikkeld en voorzien van een krachtige middenmotor (70 Nm), die fraai is geïntegreerd in het frame. Het rijgedrag is bijzonder prettig door de comfortabele , vloeiende ondersteuning. De extra krachtige motor kan ook in echt heuvelachtig gebied voldoende power leveren.

Verder is de X-Omega voorzien van een Nuvinci-naaf die traploos schakelen mogelijk maakt, zelfs als de motor ondersteuning geeft. Zo kunt u altijd de perfecte versnelling vinden bij de gewenste ondersteuning.

Op het luxe display kunt u alle relevante gegevens zien, zoals batterijlading, mate van ondersteuning, tijd en omgevingstemperatuur. Aangezien het display gemakkelijk afneembaar is en de fiets niet werkt zonder dit specifieke display, is het tevens een prima extra beveiliging tegen diefstal. U kunt alle functies van het display handig en veilig bedienen via het bedieningspaneel dat direct naast het handvat zit waarbij beide handen aan het stuur kunnen blijven. Hiermee kunt u ook schakelen tussen diverse rijprogramma’s waaronder cruise control en de power functie oproepen. verder heeft de fiets een wandelfunctie zodat deze op eigen kracht met u “meeloopt” met ca. 3-4 km/u, ook bergop.

 

Extra informatie

Gewicht 27 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “RIH X-Omega Low entry 49 Dames”

X