Aanbieding!

Cortina E-U4 Transport Family

0 out of 5

2.299,00 2.149,00

CORTINA INTRODUCEERT E-U4 FAMILY MET MIDDENMOTOR EN TIJDELIJKE GRATIS ACCU-UPGRADE!

Al jaren mateloos populair: de elektrische transportfiets in Family-editie. Tot dusver was de Cortina E-U4 Family alleen verkrijgbaar met voorwielmotor, maar daar komt nu verandering in. Cortina lanceert de Cortina E-U4 Family met Bafang M300 middenmotorNu tijdelijk met een gratis accu-upgrade naar 450Wh! 

 

geldig t/m 31-03-2020 (zolang de voorraad strekt)

Leverbaar in diverse kleuren en maten !!

 

Category: Aanbiedingen
Vergelijk

Beschrijving

Zoals u gewend bent van de Cortina family bikes, heeft ook de E-U4 Family een verlengd en versterkt frame waardoor er genoeg ruimte is voor ouder en kind met een draagkracht van maar liefst 170 kg. De speciale stuurbocht (in combinatie met de verstelbare stuurpen) geeft voorop voldoende ruimte rondom het kind om veilig te kunnen sturen. De voordrager is qua breedte aangepast op de afstand tussen de voetenbakjes van het voorzitje, hierdoor is er nog ruimte voor een mand of krat voorop.

Met de extra stevige dubbele standaard (in combinatie met het stuurslot) staat de Cortina E-U4 Family heel stabiel tijdens het op- en afladen van kinderen en bagage.

Door de verlaging van de trapas kun je met de voeten aan de grond; wel zo veilig!

Het Bafang M300 e-systeem is met zijn 80Nm erg krachtig. Daarom heeft deze e-bike een gearsensor om soepel te schakelen met de Shimano Nexus 7 naafversnelling. Brede Cortina anti-lek banden en grips bieden veel comfort.

 

Extra focus op veiligheid 

  • Extra stabiele middenstandaard (Ursus Jumbo II) 
  • Verlaagde instap 
  • Extra remkracht dankzij de Shimano C6000 rollerbrakes met powermodulator 
  • Verlichting op de accu: altijd licht 
  • Kindveilige vering in het zadel 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Cortina E-U4 Transport Family”

X