Home / Gazelle

Gazelle

Gazelle. Je blijft fietsen

Premium Gazelle-dealers

Kiezen voor Gazelle, is kiezen voor zekerheid van kwaliteit. Wij gebruiken hoogwaardige materialen en monteren onze fietsen met uiterste zorg. Maar daar blijft het niet bij! Want bij een merk als Gazelle hoort een topdealer. Daarom heeft Gazelle inmiddels een uitgebreid landelijk netwerk van ruim 200 Premium Gazelle-dealers.

Deze zelfstandige fietsenwinkels zijn de ware Gazelle-ambassadeurs. Zij bieden je exclusieve Gazelles – het Gazelle Ultimate assortiment – en unieke actiefietsen. Je hebt de zekerheid van professioneel, Gazelle getraind personeel. Zij staan je graag in alle rust en met toewijding te woord. Perfect advies en service staan hierbij centraal.

Fietsen is voor ons Nederlanders een begrip. De (elektrische) fiets is een essentieel onderdeel van het dagelijks leven. Niet alleen het aantal fietsen in Nederland stijgt, maar ook de afgelegde kilometers met de fiets stijgt. Gazelle produceert al sinds 1892 fietsen die aansluiten op jouw wensen; zo licht, kwalitatief en comfortabel mogelijk. Daarbij blijven wij altijd nadenken over hoe wij ons design slimmer kunnen maken en onze techniek nóg innovatiever.

Bij Gazelle streven wij er naar fietsen te produceren van de beste kwaliteit, 250.000 per jaar. Dit doen wij vol passie, vol overgave. Vertrouwde kwaliteit, moderne luxe: met een Gazelle-fiets mag je gezien worden!

Gazelle drie-eenheid

Elke Gazelle geeft je zin in fietsen door de perfecte combinatie van licht fietsen, slim design en robuuste kwaliteit. Ervaar deze perfecte drie-eenheid zelf door een proefrit te maken op één van onze demofietsen.

Licht fietsen

Of het nu in de stad is of juist tijdens lange toertochten, licht fietsen maakt elke rit comfortabeler. Daarom maakt Gazelle lichte fietsen. Niet alleen qua gewicht, maar ook qua rijbeleving, door toepassing van lichtgewicht onderdelen en slimme innovaties. Hierdoor zijn onze elektrische fietsen tot 10% lichter dan vergelijkbare modellen van andere merken!

Slim design

Gazelle verrast met een breed assortiment aan modellen, prijsklassen en kleuren en overtuigt door design en styling. Met onze slimme oplossingen, zoals fraai geïntegreerde kabels en verlichting, winnen onze innovatieve fietsen regelmatig prijzen. Deze bekroonde innovaties ziet u op veel van onze modellen terug.

Robuuste kwaliteit

Om zorgeloos te blijven fietsen, geeft Gazelle op alle frames en niet-verende voorvorken maar liefst 10 jaar garantie. Op verende voorvorken is dat vijf jaar en op andere onderdelen twee jaar. De lak op een Gazelle is onverwoestbaar en iedere kleur is keihard en krasbestendig. Voor jouw veiligheid hebben veel van onze fietsen automatische verlichting en een kwaliteitsslot. Alle frames en onderdelen worden uitvoerig getest in ons testlaboratorium. De duurzaamheid van een Gazelle betaalt zich terug in lage onderhoudskosten en een hoge inruilwaarde.

 

X