Home / Over ons

Over ons

Welkom bij Kats Rijwielen.

Wij zijn dé fietsspecialist van Dinteloord en omstreken.

Kats Rijwielen is een tweewieler winkel met een  ruim assortiment aan e-bikes, fietsen en accessoires   Wij onderscheiden ons door u de best mogelijke service aan te bieden en persoonlijk klantencontact met u op te bouwen en te onderhouden.
Service staat voor ons op nummer één en dit willen wij u graag laten ervaren.

Kats Rijwielen biedt u een volledig assortiment fietsen voor groot en klein aan. Wij voeren top-fietsmerken zoals o.a.: Gazelle, RIH, Cortina, Batavus, Sparta, Sensa, en kinderfietsen van Alpina, Loekie en Batavus.
Ook voor accessoires en reparaties kunt u bij ons altijd terecht. Onze service afdeling staat graag voor u klaar in onze professionele werkplaats.

Op onze zeer uitgebreide website vindt u alle informatie omtrent onze winkel en het gehele assortiment.
Ook hebben wij een webshop waar u alle fietsen, accessoires en onderdelen kunt bekijken, bestellen of reserveren.

  

Het Begin

 Op 16 april 1993 opende Nico en Inge de deuren van hun geheel nieuwe winkel. Vanuit de hobby van Nico is de droom ontstaan om zelf een eigen winkel te beginnen in fietsen en brommers.

In de loop van de jaren is er heel veel veranderd, in 2004 is het naast gelegen pand aangekocht en wordt gebruikt als showroom voor atb en racefietsen.In 2008 heeft door de grote opkomst van de elektrische fiets de gehele winkel een metamorfose gekregen en is besloten om te stoppen met de verkoop en reparatie van brommers en scooters.

 

Vuurwerk

In 2004 is een grote opslag gebouwd voor de verkoop van vuurwerk waardoor wij de laatste weken van het jaar voldoende voorraad hebben voor deze mooie traditie voor jong en oud.

 

Schaatsen 

Daarnaast hebben we in de wintermaanden het assortiment uitgebreid met schaatsen van het merk Nijdam en snowboots van het merk WinterGrip.
Met onze professionele schaatsen slijp machine zorgen wij er ook voor dat u soepel over het ijs kan glijden. Zowel kunstschaatsen, ijshockey schaatsen en noren worden zonder probleem messcherp voor u geslepen.

U bent van harte welkom in onze mooie winkel.

Tot ziens in onze winkel,
Nico en Inge Kats.

 

Contact

N Kats Rijwielen
Westzijstraat 4
4671 CG Dinteloord
tel: 0167 524597

E-mail: info@katsrijwielen.nl

KvK: 20067743
BTW: NL147270807B01

X