Home / Fietsverzekeringen

Fietsverzekeringen

Klik op de afbeelding voor meer informatie over Enra fietsverzekeringen.

ENRA Fietsverzekering

Of u nu fietstochten maakt voor uw plezier of uw fiets gebruikt voor woon-werkverkeer, uw fiets brengt u waar en wanneer u wilt. Dat geeft u vrijheid. En dat wilt u graag zo houden.

Helaas is schade aan uw fiets of nog erger, fietsdiefstal, niet geheel te voorkomen. Als u dit overkomt wilt u graag snel en goed geholpen worden. Dat kan met de fietsverzekering van ENRA. Wij zorgen dat u na schade of diefstal snel weer mobiel bent. Zo verzekert u zich van onbezorgd fietsplezier.

Met de ENRA fietsverzekering kunt u uw fiets – nieuw en gebruikt – verzekeren. Ook accessoires zijn mee te verzekeren. Met de ENRA fietsverzekering is uw fiets wereldwijd verzekerd.

 

KIES DE VERZEKERING DIE BIJ U PAST

ENRA heeft drie verzekeringspakketten voor uw fiets en E-bike:

  • ENRA Basis
  • ENRA Plus
  • ENRA Optimaal 

Zo kiest u zelf wat u verzekert én tegen welke prijs u dit verzekert.

 

WAAROM EEN ENRA FIETSVERZEKERING?

Waarom een ENRA fietsverzekering?

WAAROM EEN ENRA FIETSVERZEKERING?

  • Specialist in tweewielerverzekeringen
  • Diefstal en schade goed verzekerd
  • Snelle schadeafhandeling

 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over ANWB fietsverzekeringen.

 

ANWB Fietsverzekering

Met de Fietsverzekering van de ANWB zit je goed.

Op zoek naar een fietsverzekering voor je nieuwe of tweedehands fiets? Sluit dan de ANWB Fietsverzekering af. Bij diefstal van je fiets krijg je het aankoopbedrag vergoed.       

 

Kies je fietsverzekering

Bij de ANWB kun je kiezen uit 2 verschillende verzekeringen: een Aflopende Fietsverzekering of onze nieuwe Blijven Fietsen Fietsverzekering met track&trace-zender. Zo vind je altijd een fietsverzekering met de dekking die bij je past. De verzekeringen zijn af te sluiten voor alle fietsen, van e-bike tot stadsfiets, nieuw en gebruikt.

Nieuw: Blijven Fietsen Fietsverzekering

Met onze Blijven Fietsen Fietsverzekering kun je jouw fiets of e-bike met een gerust gevoel op slot zetten en achterlaten. Dankzij de track&trace-zender die op de fiets wordt bevestigd, kunnen we jouw fiets altijd opsporen. Lukt dit niet binnen 48 uur? De eerste 5 jaar krijg je van ons het aankoopbedrag vergoed. Met deze verzekering profiteer je ook van ANWB Pechhulp. Waar je ook bent gestrand, wij helpen je snel weer op weg.

 

Extra voordeel voor leden

Als lid krijg je altijd 5% ledenkorting op je verzekering. Met de gratis Ledenvoordeel app ontdek je nog meer kortingen op dagjes uit, vakanties en winkelproducten.

 

ANWB Fietsverzekering is beoordeeld met een 8.4

X