Home / Afhalen & Verzenden

Afhalen & Verzenden

LEVERTIJDEN

 

De levertijd van de producten staat aangegeven bij het product in de shop. Bij een bestelling van meerdere producten worden al uw bestelde artikelen in één pakket geleverd. De levering is dan gelijk aan die van het product met de langste levertijd. Bestelt u een product met een onbepaalde levertijd (status “Bel of e-mail voor levertijd”),  ontvangt u van ons een email met daarin de verwachte levertijd vermeld.

Ophalen in onze winkel te Dinteloord (zie onze openingstijden)

Levertijd bij vooruitbetaling

Wanneer u bij uw bestelling als betaalwijze heeft gekozen voor vooruitbetaling, houdt u dan rekening met een overboektijd van één tot drie werkdagen. Zodra uw betaling is ontvangen wordt de bestelling dezelfde dag nog verstuurd.

 

Uitzonderingen:

  • Bestelling geplaatst tussen vrijdag na 17.00 u, zaterdag en zondag, worden pas op maandag verwerkt.

Track & Trace

Wanneer het pakket wordt verzonden ontvangt u een email met daarin de Track & Trace gegevens zodat u precies kunt volgen waar uw pakket zich bevindt. Bestellingen die via de brievenbus geleverd kunnen worden ontvangen geen Track & Trace code.

Niet thuis?
Indien u niet thuis bent wanneer de bezorger is langs geweest, volgen er de volgende werkdag en de dag daarop nog 2 pogingen.

 

VERZENDKOSTEN

Verzendkosten Nederland: Alle bestellingen € 3,95

Verzendkosten België: Alle bestellingen € 4,95

Verzendkosten overige landen: Alle bestellingen € 12,50

Bij kleine bestellingen die als brievenbuspakket verzonden worden, blijven de verzend- / handelingskosten altijd zoals hierboven vermeld.

  

VERZENDMETHODEN 

– Normale verzending DHL Parcel    (aflevering op  ma / di / wo / do / vr / za)

– DHL Servicepunt   (aflevering bij een DHL servicepunt naar keuze)

 

X