Sparta M8B Sparta’s beste e-bike ooit !!

Sparta M8B  Sparta’s beste e-bike ooit !!

Sparta’s beste e-bike ooit

Bij Sparta zijn we trots op het aantal onderscheidingen dat de M8b kreeg. Naast de beste e-bike van het jaar 2019, was de Sparta M8b ook de beste e-bike in de AD-fietstest en kregen we een bijzonder hoge waardering in de ANWB-fietstest. We voelen ons vereerd dat Nederlandse consumenten al meer dan 11.000 keer kozen voor één van onze e-bikes. De M8b is bewezen Sparta’s beste e-bike ooit!

5 jaar gratis garantie

Je fietst nu op Sparta’s beste e-bike met tijdelijk 5 jaar gratis garantie. Dat is 3 jaar extra bovenop de fabriekgarantie. Dit geldt op de hele fiets, dus ook de motor en accu. Dat is dus 5 jaar een bewezen goede e-bike zonder zorgen! Deze tijdelijke garantieactie geldt van 10 januari 2020 tot 1 maart 2020.

Laat een reactie achter

Je mailadres zal niet zichtbaar zijn.

X