WIJ ZIJN GAZELLE PREMIUM DEALER

WIJ ZIJN GAZELLE PREMIUM DEALER

Premium Gazelle-dealers

Kiezen voor Gazelle, is kiezen voor zekerheid van kwaliteit. Gazelle gebruikt hoogwaardige materialen en monteren alle fietsen met uiterste zorg. Maar daar blijft het niet bij! Want bij een merk als Gazelle hoort een topdealer. Daarom heeft Gazelle inmiddels een uitgebreid landelijk netwerk van ruim 200 Premium Gazelle-dealers.

Deze zelfstandige fietsenwinkels zijn de ware Gazelle-ambassadeurs. Wij bieden je exclusieve Gazelles – het Gazelle Ultimate assortiment – en unieke actiefietsen. Je hebt de zekerheid van professioneel, Gazelle getraind personeel. We staan je graag in alle rust en met toewijding te woord. Perfect advies en service staan hierbij centraal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

X