Home / Business / Roompot toertocht 25 mei 2019

Roompot toertocht 25 mei 2019

Roompot toertocht 25 mei 2019

Op zaterdag 25 mei organiseert Roompot – Charles Cycling Team een unieke wielerdag aan het Roompot Beach Resort in Kamperland. Wij nodigen je uit voor een mooie tocht door prachtig Zeeland in het bijzijn van onze renners en ploegleiders.

Bovendien bieden we je samen met onze deelnemende partners een uitgebreid deelnemerspakket, inclusief officieel teamshirt! Na afloop van de toertocht kan je lekker nagenieten in ons fandorp en live op groot scherm de bergetappe naar Courmayeur in de Giro d’Italia bekijken.

Dagprogramma

 • 08.30 u: Opening Roompot – Charles fandorp (Mariapolderseweg, Kamperland)
 • 08.45 u: Ophalen shirts, startborden, bidons en bevoorrading voor onderweg
 • 09.30 u: Officiële start 100 km en 130 km (ROC-renners vertrekken per 10 minuten)
 • 10.00 u: Officiële start 45 km
 • 11.30 u: Laatste startmogelijkheid
 • 14.00 u: Etappe 14 Giro d’Italia (Saint Vincent – Courmayeur, 131 km) live op groot scherm
 • 17.00 u: Laatste finishmogelijkheid
 • 18.00 u: Sluiting Roompot – Charles fandorp

 

Locatie & parkeren

De toertocht heeft start- en aankomstplaats aan het Roompot – Charles fandorp, dat staat opgesteld aan het Roompot Beach Resort in Kamperland, Zeeland. Parkeren kan in de onmiddellijke omgeving van het Beach Resort op de daarvoor voorziene zones.

Adres: Mariapolderseweg 1, 4493 PH Kamperland, Nederland

 

Routes

Elke deelnemer kan kiezen tussen drie afstanden. Meer informatie over deze routes, die mede mogelijk worden gemaakt door onze partners Fietsenwinkel.nl, Roompot Vakanties en ZLM verzekeringen, wordt spoedig bekend gemaakt.

 • Fietsenwinkel.nl-route (familie & e-bike): 45 km
 • Roompot-route: 100 km
 • ZLM-route: 130 km

Laat een reactie achter

Je mailadres zal niet zichtbaar zijn.

X